На правах реклами

Gazer METASMART TV: як швидко знайти кращі фільми і серіали

8536 0
Мультикаталог об'єднує всі фільми та серіали з різних джерел на одному екрані, спрощуючи пошук і спрямовуючи користувачів до стрімінгових сервісів з найоптимальнішими умовами. Унікальний фільтр дозволяє деталізовано вибирати контент за різними параметрами, включаючи жанр, рейтинг, країну, рік випуску та багато інших. Крім того, професійні підбірки від кіноекспертів полегшують вибір, допомагаючи знайти найкращі фільми та серіали.

У фільмі «Викрасти за 60 секунд» Рендол «Мемфіс» Рейнс міг викрасти абсолютно будь-яку машину за хвилину. Телевізор Gazer METASMART TV ж знайде цей фільм ще швидше, а ще покаже, де його подивитися, на яких умовах (підписка, оренда, купівля) та якою мовою. Це щось на зразок відомих платформ з пошуку товарів, житла чи авіаквитків, без яких ми просто вже не уявляємо життя. 

Зовсім нещодавно міжнародний бренд телевізійної та автомобільної електроніки Gazer презентував продукт, який так чекали всі, хто хоч раз шукав собі, що подивитися. Рішення назріло вже давно, адже розібратися у великій кількості застосунків та фільмів буває нелегко.

Gazer першим запропонував нам мультикаталог фільмів і серіалів на телевізорі. Це свого роду маркетплейс, що зібрав усі фільми та серіали з усіх можливих баз даних та кінотеатрів на головному екрані телевізора. А це означає, що шукаючи «Викрасти за 60 секунд», вам не треба нишпорити по усіх застосунках, які маєте на телевізорі. Вас відразу скеровує на стрімінгові сервіси, де фільм є в наявності. Обираєте той, що з найоптимальнішими умовами й переходьте одразу до перегляду.

Але multimovie не тільки є помічним, щоб швидко знайти потрібний фільм. Також він допоможе швидко визначитися з вибором фільму чи серіалу, адже вибрати щось серед величезної кількості контенту часом просто нереально. Отже, вибрати фільм, що максимально відповідатиме вашому запиту та зацікавленням, можна завдяки:

1. унікальному фільтру, що є набагато розлогішим, ніж навіть у всесвітньовідомих онлайн-кінотеатрах. Вибирати фільм можна за жанром, рейтингом, віком глядача, країною, роком випуску, студією, режисером, акторами. Ба навіть можна виключити з вашої підбірки акторів, які вам не до вподоби. Така деталізація вибору сформує підбірку, з якої точно можна легко обрати;

2. професійним підбіркам фільмів та серіалів від відомих кіносайтів, кінотеатрів, студій, режисерів, кінокритиків та лідерів думок. Тож швидко знайти найкращі фільми з Ніколасом Кейджем не є проблемою і для цього нічого не потрібно.

Можете насолоджуватися вашими улюбленими фільмами без зайвих зусиль завдяки Gazer METASMART TV, адже з ним вам завжди буде що подивитися. З METASMART TV ви дізнаєтеся, що пошук може бути ще й зручним, цікавим і приємним. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!