Політична реклама

Наступного року у Львові з'явиться електробус та нові тролейбуси

1377 0
Як розповів сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, електробус місто закуповуватиме наступного року.

Також в «Електрону» планують купити тролейбуси та автобуси, які підприємство має намір виготовляти, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Ці закупівлі ми будемо проводити вже в наступному році. Бо є тендерні процедури. Електробус на завершальній стадії створення. Перші екземпляри техніки закуповуватимемо – це трамвай, електробус, тролейбус, автобус. В наступному році, коли будемо купувати нові автобуси, то, в першу чергу, це буде якість. Добре, якби це були наші львівські автобуси, оскільки маємо підприємство, яке готове випускати автобуси найвищого рівня. Всі закупівлі будемо робити відповідно до чинного законодавства, але будемо враховувати всі недоліки, які були», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!