Сьогодні один зі львівських трамваїв курсуватиме за скороченим маршрутом

1295 0
Аварійність планують ліквідувати до 10:00 год.
Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Сьогодні, 18 жовтня, трамвай №8 курсуватиме за скороченим маршрутом: від вул. Вернадського до Академії мистецтв та у зворотному напрямі. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Зміни в маршруті відбулись через те, що працівники всю ніч замінюють стрілочний перевод на вулиці Івана Франка - Зарицьких. Аварійність планують ліквідувати до 10:00 год.

Читайте також: Львівський трамвай. Історія у фотографіях

Нагадаємо, що із початку нового навчального року у Львові зросла кількість жителів, які є й пасажирами громадського транспорту. У зв’язку з цим у містян виникає багато питань до його стану, кількості та нових маршрутів. Tvoemisto.tv розпитало керівника управління транспорту ЛМР Ореста Олеськіва про те, які маршрути планують продовжити, де з’являться нові зупинки, скільки заробляють водії громадського транспорту та який транспорт у найгіршому стані у інтерв'ю.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!