Наступного тижня для проїзду перекриють перехрестя Хмельницького – Опришківської. Схема

1819 0
Зараз підрядник ТзОВ «Онур» облаштовує головний каналізаційний колектор та переключає всі будинкові випуски.
фото: лмр

фото: лмр

У Львові триває ремонт на ділянці від вул. Промислова (Опришківська) до вул. Механічної. Відповідно, із 7 липня перекриють для руху транспорту перехрестя Хмельницького – Опришківська. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Підрядник буде облаштовувати асфальтне покриття на цій ділянці. Будемо намагатися це зробити швидко і якісно, щоб протягом тижня провести роботи і відновити рух транспорту», – каже заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Зараз підрядник ТзОВ «Онур» облаштовує головний каналізаційний колектор та переключає всі будинкові випуски. Паралельно облаштовуватимуть вуличний водопровід, влаштовують резерві футляри під підземні кабельні лінії і мережі зв’язку, а також готують ділянку від вул. Промислової під облаштування дорожнього одягу.

Нагадаємо, що реконструкція триватиме близько двох років. Детальніше про проєкт реконструкції вулиці Богдана Хмельницького читайте за посиланням. Частину вулиці Хмельницького до Промислової відремонтували у 2015 році в межах реконструкції вулиць уздовж трамвайного маршруту №6 за кошти ЄБРР.

Схема ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!