Політична реклама

Найбільше пестицидів міститься у 12 видах фруктів та овочів

2634 0
Американські вчені визначили 12 видів фруктів та овочів з високим вмістом пестицидів.

Виявляється, регулярне вживання певних овочів та фруктів може бути шкідливим для здоров'я. Звичайно, вітаміни, так необхідні для людського організму, містяться саме у фруктах та овочах, проте деякі з них переповнені пестицидами, і діють негативно на наш організм. 

Досі не має точних даних про вплив пестицидів на людину, проте пестициди призначені для знищення живих організмів, тому цілком можливо, що їхня негативна дія поширюється і на людський організм. 

Американські вчені склали так звану "брудну дюжину" - список фруктів та овочів з найщим вмістом пестецидів. До списку потрапили цибуля, солодка кукурудза, кавун, авокадо, шпарагова фасоля, горошок, манго, баклажан, мускусна диня, ківі, капуста, ананас, солодка картопля, грейпфрут та гриби. 

Спеціалісти радять купувати овочі, фрукти і ягоди  тільки у перевірених (бажано, дрібнооптових) виробників, ретельно мити, навіть вимочувати у воді, і очищати від шкірки.

Джерело: Natural News
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!