Політична реклама

Найчастіше в Україні підробляють "Мезим", "Фестал" та "Амізон"

1807 0
У липні інспектори Державної служби України з лікарських засобів виявили в аптеках Львівської області заборонені лікарські засоби.

Фіктивні ліки потрапляють до споживачів через неліцензовані точки продажу. Таким є висновок Державної служби України з лікарських засобів.

За статистикою цієї організації, у 87% випадків неякісні, невірно марковані чи фальсифіковані медпрепарати купуються поза аптеками. Найчастіше завдяки мережі інтернет, супермаркетам та автозаправкам.

 Решта 13% припадає на легальні аптеки чи лікувальні установи. Ці цифри навела перший заступник голови Державної служби України з лікарських засобів Інна Демченко.

Найчастіше підробляється в Україні препарати групи “Мезим” (для профілактики захворювань травлення, метаболізму), “Амізон”, “Мукалтин”, “Фезам”, валеріани екстракт і препарати, які найчастіше рекламують, – повідомила вона.

Джерело: ТСН


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!