Юринець Садовому: "Негайно вирішуйте проблему зі сміттям, або йдіть у відставку"

4666 1
Народний депутат з фракції БПП Оксана Юринець озвучила Садовому ультиматум.
Фото: mistovechirne.in.ua

Фото: mistovechirne.in.ua

"Міський голова Львова Андрій Садовий повинен негайно вирішити проблему з вивезенням сміття з міста або піти у відставку", – заявила з парламентської трибуни в ході сьогоднішнього ранкового засідання Ради народний депутат з фракції БПП Оксана Юринець.

Нардеп нагадала, що Кабінет міністрів виділив 14 майданчиків у Львівській області для львівського сміття, однак місцева влада нібито ними не скористалася. Про це повідомляє hubs.ua.

Оксана Юринець також підкреслила, що проблему зі сміттям необхідно вирішувати прямо зараз, оскільки Львів може стати непривабливим як для відвідувачів-українців, так і для іноземних туристів.

Читайте також: Замість «АВЕ» у Львові сміття доручать вивозити іншим перевізникам 

«Андрій Іванович (Садовий - Ред.), Негайно вирішуйте проблему зі сміттям, або добровільно йдіть у відставку. Ідіть у відставку, тому що ви не можете це зробити», – заявила народний депутат.

Нагадаємо, 12 червня 2017 року Садовий повідомив, що влада міста звернулися до уряду з проханням оголосити обласний центр зоною надзвичайної екологічної ситуації.

Читайте також: Зловтіха пахне гірше за львівське сміття

У відповідь прем'єр Володимир Гройсман знову публічно розкритикував львівську владу і мера міста за провал «сміттєвої політики».

У травні Садовий скаржився на те, що в місті скупчилися тисячі тонн відходів нібито через те, що населені пункти Львівської області, які підписали відповідний меморандум з львівською владою, знову перестали приймати відходи.

Оксана Юринець обрана народним депутатом у львівському виборчому окрузі №117.

 


Читайте також:
21 Червня, 2017 11:19
Володимир ПОРОШЕНКІВСЬКА ПІДСТИЛКА СЕБЕ БАЧИТЬ НА МІСЦІ МЕРА лЬВОВА ВЖЕ НЕ ОДИН РІК
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!