На правах реклами

Несумлінні букмекерські контори. Як зрозуміти, на яких з них не слід робити ставки

2869 0
Основні критерії: дуже нав’язлива реклама та виключно позитивні відгуки.

Ставки на спорт – відмінний спосіб для гравців, які хочуть перевірити свої аналітичні здібності та випробувати успіх. Деякі беттери сприймають таку розвагу як приємне проведення вільного часу. Незалежно від того, які гравець поставив цілі: цікаво провести час чи заробити гроші, він має обирати перевiренi українські букмекерські контори. Вони мають гарантувати виплату всіх грошей у разі успішних ставок. Існують деякі критерії, яких обов’язково повинні дотримуватись усі беттери. Щоб зрозуміти, які букмекерські контори не варто вибирати, необхідно знати найпоширеніші помилки.

Рейтинг компанії

Позиція у пошуковій системі – це головна складова, за яку борються усі букмекерські контори. Але беттерам не рекомендується одразу реєструватися на сайтах, які потрапили у ТОП видачу. Алгоритми не завжди оцінюють надійність компанії. Вони оцінюють безліч інших особливостей, які звичайному відвідувачу не завжди актуальні. Несумлінні букмекерські контори часто вміють впливати на них, тому потрапляють у першу п’ятірку, яку видає пошукова система. Це чорні букмекери, на сайтах яких реєструватись не рекомендується.

Якщо новачок не знає, де зробити ставку на спорт із гарантованою виплатою, йому потрібно скористатися сайтами моніторингу. На них представлена ​​добірка ТОП найкращих букмекерських контор України. Там лише офіційні оператори, які працюють за ліцензією. Такі компанії не завжди потрапляють у перші рядки пошукової системи.

Занадто нав’язлива реклама

Багато компаній вважають, що підвищити їх впізнаваність можна за допомогою реклами. Але кожен гравець має врахувати, що не варто довіряти тим компаніям, які використовують нав’язливу рекламу. Вона може бути опублікована на різних сайтах або «крутитися» під час перегляду фільмів та серіалів. Це не вказує на надійність букмекерської контори. Перед тим, як реєструватися та вносити гроші на депозит, необхідно звернути увагу на репутацію букмекера на сторонніх ресурсах. Не рекомендується довіряти компанії, яка надсилає листи на електронну пошту з найвигіднішими пропозиціями. Найчастіше це спам, який використовують сумнівні бренди.

Щедрі бонуси та інші привілеї

Крім нав’язливої ​​реклами, шахрайські компанії пропонують надто щедрі бонуси. Гравець має з побоюванням ставитися до тих компаній, які пропонують:

  • Високе повернення комісії;
  • Надто щедрі вітальні бонуси;
  • Гарантовані прогнози, що видаються безкоштовно.

Вважається, що надання гарантованих прогнозів властиве лише шахраям. Це найпоширеніший спосіб, який дозволяє заманити новачків, щоб вони внесли гроші на баланс.

Максимально широка лінія

Ще один поширений спосіб залучити новачків – запропонувати надто широку лінію прогнозів. Багато новачків думають, що кількість результатів завжди визначає якісний сервіс компанії. Але це помилка. При широкій лінії контори часто пропонують низькі коефіцієнти та виставляють ліміти. Якщо гравець вирішив зробити невеликі ставки, то це не має значення. Але з більшими, гравець зможе втратити велику суму грошей.

Хороша репутація та тільки позитивні відгуки

Найпоширеніший спосіб, за допомогою якого беттери вибирають букмекерську контору, це відгуки. Їх можна прочитати на різних формах та у соціальних мережах. Але відгуки не завжди бувають правдивими. Якщо букмекерська контора лише недавно розпочала роботу в мережі, відгуки не можуть бути надто позитивними. Рекомендується довіряти тій компанії, яка працює вже багато років. Відгуки можуть бути нейтральними чи змішаними.

Універсальних порад щодо вибору букмекерської контори не існує. Кожен беттер має конкретний стиль гри та певний депозит. Гравець також може не обмежуватися лише однією компанією, він може пройти реєстрацію та робити ставки на різних сайтах.

Більше деталей тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!