Окупанти обстріляли зупинку в Миколаєві. Є загиблі та поранені

4386 0
Росіяни влучили поряд з із зупинкою громадського транспорту.
Фото умовне

Фото умовне

Сьогодні вранці, 29 липня, російські окупанти обстріляли спальний район Миколаєва. Внаслідок атаки ворога загинули п’ятеро людей, поранення зазнали семеро. Про це повідомляє у своєму Telegram-каналі голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Читайте також: У небі над Волинню сили ППО збили два безпілотники. Є загиблий і поранені

«Судячи зі всього, у зв'язку з успіхами ЗСУ на Півдні, орки змінили тактику. Вчора під час не комендантської години поцілили в спальний район міста, внаслідок чого розрушено багато будинків. Там немає навіть натяків на воєнний об'єкт. Сьогодні обстріляли інший район, влучили поряд з із зупинкою громадського транспорту. 12 людей лежить на землі. На місце поїхали «швидкі», – каже Віталій Кім.

За словами очільника Миколаївщини, вороги обстрілюють вдень, коли всі люди займаються своїми справами.

Нагадаємо, що 25 липня у Волинській області пролунали вибухи. Сили протиповітряної оборони збили два безпілотники. Унаслідок падіння уламків одна людина загинула, ще кілька поранені. Повітряні сили України також відбили ракетний удар, який 24 липня російські війська завдали по Хмельницькій області з акваторії Чорного моря.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!