Політична реклама

Орендувати квартиру на Новий рік у Львові можна від 300 гривень

9641 2
Хтось хоче зустрічати Новий рік в Карпатах або за містом, а хтось нікуди не поїде і бажає святкувати з друзями чи коханими тут, у Львові.

Журналісти порталу "Твоє місто" поспілкувались з різними ріелторами та агентствами нерухомості у Львові, і дізнались, що порівняно з іншими містами України у Львові досить дешева оренда квартир на Новий рік.

Ціни на оренду залежать від кількості кімнат, стану та розташування квартири. Так, найдешевшим районом для подобової оренди є Сихівський район Львова, а найдорожчим - Галицький. 

" У центральній частині міста зняти однокімнатну квартиру коштує від 500 до 800 гривень, двохкімнатну від тисячі до 1.300 гривень, а трьохкімнатна буде коштувати від 1.500 гривень на добу, - розповіла "Твоєму місту" керівник відділу подобової оренди квартир одного з львівських агентств нерухомості Ірина Гришко.

Ірина Гришко також зазначила, що на Новий рік квартири здають мінімум на три дні.

Охочим дешевше орендувати квартиру на Новий рік, Ірина Гришко радить шукати апартаменти для святкування подалі від центру міста.

"Ціни на подобову оренду квартир на мікрорайонах значно нижчі. Наприклад, на Сихові однокімнатна квартира коштуватиме від 500 гривень, а з двома і більше кімнатами - плюс-мінус тисячу гривень , - зазначає Ірина Гришко. 

Ще дешевше орендувати житло на Новий рік пропонують без посередника, тобто самі власники квартир.

"В залежності від кількості кімнат та розташування орендувати квартиру можна від 300 до 500 гривень за добу", - зазначила в коментарі "Твоєму місту", власниця однієї з квартир пані Оксана. 

Як зазначають в агентствах нерухомості, а також безпосередньо - власники квартир, чим ближче до Нового року, тим   дешевше буде орендувати квартиру. 


Читайте також:
19 Грудня, 2012 03:27
Славік то саме питання
14 Грудня, 2012 21:48
соломія скільки буде коштувати квартира???
яка вулиця??
на дві сутки....
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!