Освітнім і медичним закладам Київщини передали 70 генераторів

741 0
Джерела автономного живлення придбали завдяки співпраці Генерального консульства України в Сан-Франциско і міжнародної компанії Solvd

Для потреб освітніх та медичних закладів Київської області передали 70 генераторів. Про це повідомляє обласна військова адміністрація.
 
50 генераторів отримав Департамент освіти і науки Київської обласної військової адміністрації. Ці генератори будуть розподілені між закладами освіти, що мають у них нагальну потребу.
 
20 генераторів надано Департаменту охорони здоров’я КОВА для подальшої передачі центрам первинної медико-санітарної допомоги, що надають медичні послуги населенню Київської області.
 
Компанія Solvd – міжнародний постачальник послуг із розробки програмного забезпечення зі штаб-квартирою в Каліфорнії.
 
Нагадаємо, у рамках свого робочого візиту до України прем'єр-міністерка Італії Джорджа Мелоні відвідала місто-Герой Ірпінь і  передала для ДСНС Київщини потужні генератори.
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!