Отці-домініканці запрошують львів’ян на Різдвяний ярмарок

2308 0
На ярмарку можна буде придбати та реалізувати різні смаколики, сувеніри та подарунки, взяти участь у майстер-класах з хенд-мейду та поспівати колядок іноземними мовами.
фото: posthousehostel.com.ua

фото: posthousehostel.com.ua

Сьогодні, 23 грудня, з 13:00 до 17:00 год у каплиці Розена (вул. Винниченка, 30) відбудеться Різдвяний ярмарок, повідомляє прес-служба ЛМР.

У відвідувачів буде можливість придбати та реалізувати різдвяні сувеніри, смаколики та подарунки, потішити себе та когось майстер-класами з різного хенд-мейду, а також співом колядок іноземними мовами, а також – познайомитися, поспілкуватися з творчими людьми та затишно провести передріздвяний час.

Читайте також: На площі Ринок встановлюють різдвяну шопку. Фото

Організатори запрошують до співпраці фотографів, декораторів, миловарів, рукодільниць та інших хенд-мейд-креативників. Контактний номер телефону: 0964652377 (Надія).

Опублікувала Анна Журба


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!