Столичні школярі станцювали танок Wednesday у поїзді Київ - Чернігів

1020 0
Поїзна бригада чернігівського потягу разом із учнями київської школи №110 станцювали танок Wednesday із однойменного серіалу Netflix для промотування руханки, яку залізничники розробили для пасажирів.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

«Укрзалізниця» та рух JuniorS, лідером якого є телеведучий Олександр Педан, провели флешмоб в Інтерсіті Київ - Чернігів. Про це повідомила пресслужба «Укрзалізниці».

Довга дорога у поїзді — це неабияке випробування для спини, шиї, м’язів, суглобів, серцево-судинної системи та навіть мозку. Перевізник разом з командою руху JuniorS, учасниками якого є учні 111-ї школи Києва, підготували прості та дієві вправи #залізна_руханка для дітей та дорослих. Всі рухи можна виконувати прямо під час руху поїзда, сидячи на своєму місці.  

 

Залізна_руханка — це 8 максимально простих вправ, що допоможуть почуватись краще в будь-яких обставинах. Вже скоро на борту Інтерсіті+ пасажири зможуть отримати спеціальні брошури з психологічними іграми, фізичними вправами та корисними порадами для здорової поїздки.

Одними з перших, хто випробував на собі дієвість руханки були київські школярі разом з поїзною бригадою чернігівського поїзда та телеведучий Олександр Педан. 

Читайте також: В «Інтерсіті» до кінця року мають запустити Wi-Fi від Starlink

Нагадаємо, «Укрзалізниця» запустила поїзд Львів - Харків, який курсуватиме через Київ.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!