Політична реклама

Перехрестя вулиць Городоцька - Шевченка у Львові ремонтуватимуть ще й наступного року

1274 0
Пiдрядник скаржиться, що Держказначейство не проплачує коштiв на облаштування транспортного вузла на перехресті вул. Городоцька - Шевченка. Йдеться про шiсть мiльйонiв гривень.

Потрібно ще брукiвкою замостити проїжджу частину, а пiсля того змонтувати трамвайнi колiї та пiд'єднати контактну мережу, пише Експрес. Запроектована велодорiжка i тротуари досi розритi. Як кажуть у ПАТ "ЛСБМУ-1" - пiдприємствi, що є генпiдрядником, частину робiт таки доведеться перенести на наступний рiк.

Натомість у Львівській міськраді обіцяють облаштувати розв’язку ще до кінця року.

З реконструкцiєю транспортного вузла на перехрестi вулиць Городоцької та Шевченка, вартiсть якої становить 26,3 мiльйона гривень, уже кiлька разiв виникали труднощi. Роботи розпочато у травнi. Тиждень ремонтники попрацювали, а потiм до кiнця травня i в червнi не виходили на об'єкт знову ж таки через непроплати.

Пiсля того як роботи таки були поновленi, у мерiї повiдомили, що реконструкцiю закiнчать у листопадi. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!