На правах реклами

Персональний фармацевт: як купити медичні препарати, не виходячи з дому

3338 0
Інтернет-магазин мережі аптек DS – це сервіс, де можна придбати вітаміни, БАДи, брендовану косметику, дитяче харчування і товари для догляду за дітьми, медтовари, не виходячи з дому.
фото: exzim.3dn

фото: exzim.3dn

1. Інтернет-магазин DSka пропонує тільки якісні товари, адже продукція знаходиться на складах мережі аптек DS, які працюють у багатьох містах України.  

2. Замовити та отримати свій товар можна у будь-якому місті України, де є відділення Нової пошти. Замовити товар можна за посиланням: https://dska.com.ua/ua/. Оплата проводиться без комісій.

3. На сайті доступна «кнопка зв’язку», де можна скористатись послугою консультації фармацевтів, якщо ви маєте сумнів щодо товару.

4. При замовленні товарів більше, ніж на 500 грн – доставка є безкоштовною.

5. Якщо товар, який ви вибрали, зараз відсутній, – інтернет-магазин DSka замовить його у виробника.

Нагадаємо, мережа аптек DS запустила онлайн-сервіс резервування ліків. Після резервування на сайті сформоване замовлення ви можете забрати в аптеці поза чергою. Також для зручності клієнтів запустили і мобільний додаток резервування ліків. Це швидкий та зручний спосіб пошуку ліків та їх резервування через будь-який пристрій. Завантажити додаток можна тут


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!