Під час голосування на Львівщині грубих порушень не виявлено, – поліція

1288 0
Усього надійшло 71 повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства.
Фото: Христина Процак / Facebook

Фото: Христина Процак / Facebook

Сьогодні, 31 березня, українці обирали президента. Станом на 20:00 надійшло 71 повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства, з них частково підтвердились 25. Грубих порушень публічного порядку не виявлено. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Львівщини.

Громадяни повідомляли про невчасний початок роботи виборчої дільниці, незаконну агітацію «за» та «проти» певних кандидатів, фотографування виборчих бюлетенів, перебування на виборчій дільниці у стані алкогольного сп’яніння, конфлікти на дільницях та псування бюлетенів. За всіма повідомленнями проводились перевірки.

Читайте також: Вибори президента України: перші результати екзит-полу. Інфографіка

Також у поліції повідомили, що на одній із виборчих дільниць у Залізничному районі голова ДВК перебував у стані алкогольного сп’яніння. За цим фактом складено адміністративні матеріали за ст.179 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві) КУпАП.

На одній з виборчих дільниць у Сокальському районі члени ДВК ненавмисне зіпсували 5 виборчих бюлетенів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!