Політична реклама

Під час Євро-2012 оформлення на кордоні займатиме 2-3 хвилини - Боднар

1325 0
У кожному пункті пропуску для іноземців буде створено спеціальну смугу, якою безперешкодно, за лічені хвилини, пересуватимуться лише вболівальники з квитками на футбольний матч. Про це на прес-конференції повідомив член колегії Державної митної служби Віктор Бондар.

"Зараз ми в кожному пункті пропуску, який працює на схід і на захід, вводимо спеціальні коридори, які працюватимуть для Євро-2012 для вболівальників", - сказав В. Бондар.

За його словами, такими коридорами проходитимуть туристи, які входять до списку, наданому спеціальними організаційними комітетами з підготовки чемпіонату. "За наявності квитків, за наявності документів - також цією смугою буде організовано рух", - уточнив Бондар.

"Ми припускаємо, що 95% пасажирів не помічатимуть роботу митної служби в аеропортах, зокрема й до Євро-2012", - наголосив він, кажучи про швидкість проходження митного оформлення.

Крім того, в пунктах пропуску працюватимуть митники, які володіють іноземними мовами, - інформує "Українська правда".

"До Євро-2012 ми чекаємо, що 70-80% особового складу розмовлятиме мінімум однією іноземною мовою... - сказав Бондар. - Ми спеціально зараз підбираємо кадри по всій Україні, щоб забезпечити пункти пропуску митниками, які вільно володіють іноземною мовою".

“Намагаємося зробити таким чином, щоб кордони були максимально віртуальні як в Європі, тобто кордон на папері є, а в реалії тільки формальний - так і тут буде зроблено. І в аеропортах буде так само побудована робота. Я вже говорив про те, щоб митників взагалі не було видно, щоб процедура була миттєва, буквально 2-3 хвилини, і щоб відбувалося оформлення пасажира, туриста, щоб він не відчував взагалі присутності митної структури”, - навів цитату члена колегії державної митної служби України Віктора Бондара телеканал новин "24".


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!