Підприємців Львова запрошують на навчальні заходи. Відео

2266 0
Для побудови і розвитку успішного бізнесу підприємцям потрібні не лише ділові контакти, але і знання й навики управління бізнесом. Клуб Ділових Людей протягом року проводить близько 400 заходів навчального характеру і запрошує до своєї команди підприємців, які прагнуть розвиватись.

«Це є майстер-класи, тренінги, заходи типу «рецепти успіху», «community-café» та інші інтерактивні формати. Під час цих заходів наші фахівці обмінюються досвідом, як управляти тим чи іншим процесом, або як вибудувати сам бізнес. Нашими фахівцями є або професійні консультанти, або ж самі власники бізнесу, які діляться власним досвідом.

Ця мережа заходів, які ми проводимо 2-3 рази на тиждень, має на меті обмін досвідом. Це не є системна освіта, бо за 2 години якусь велику тематику відкрити досить складно. Для тих учасників Клубу, які потребують більш системної освіти працює, «Громадська школа бізнесу», яка може надати професійну освіту, професійний супровід і консалтинг та допомогти впровадити чи розробити успішну бізнес-концепцію», – каже голова Клубу Микола Савуляк.

Детальніше про можливості навчання у Клубі Ділових Людей читайте на сайті.

Нагадаємо, із нагоди 6-ї річниці Клубу Ділових Людей 17 жовтня відбудеться Львівський бізнес-вечір. Організатори запрошують представників бізнесу, влади та громадськості для спілкування, обміну ідеями та підтримки ідеї єдності, етики й партнерства. Реєстрація ще триває.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!