Політична реклама

Пішоходам краще оминати вулицю Хмельницького у Львові

1675 0
У Львові ремонтують вулиці Хмельницьго та Замарстинівську вздовж трамвайної колії №6.

Як інформує Твоє місто, на початку вул. Хмельницького, біля ринку «Добробут», дорога повністю розрита. Ходити тут львів’янам вкрай складно – від тротуарів практично нічого не залишилось.

Відтак, доводиться ходити по піску та дошках. Подекуди на місці хідника залишилися стара тротуарна плитка. Розминутися на такому тротуарі теж не просто, доводися йти повільно і по-одному.

За словами Олег Берези, директор ЛКП «Львівавтодор», ділянка на дорозі вул Б. Хмельницького – Замарстинівська –  одна з найскладніших. Тут дуже багато мереж, які повністю міняють.

На ділянці працює в середньому 45 людей та 20 одиниць техніки, - повідомляла прес-служба Львівської мерії. Рівень виконання робіт на цій ділянці - приблизно 45%.

Відкрити вулиці Хмельницького та Замарстинівську для проїзду обіцяють до 15 грудня. До того часу львів’янам, очевидно, доведеться ходити по піску. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!