Політична реклама

Після ремонту на вулиці Виговського у Львові з'явиться велодоріжка

1507 0
Після ремонту дорожнього полотна на вулиці Виговського від вул. Городоцької до вул. Головатого на цій ділянці дороги з’являться смуги для велосипедного руху.

Як розповіла 11 листопада на брифінгу в.о. голови Залізничної районної адміністрації Ірина Гримак, велодоріжку тут не прокладатимуть, а ознакують розміткою.

«Йдеться не про прокладання велодоріжки, тому що ширина дороги не дозволяє влаштувати окреме вимощення. Планується ще цього року, якщо дозволять погодні умови, провести розмітку велодоріжки. Так, як це зроблено на Науковій», – зазначила вона.

Нагадаємо, у Львові почався ремонт дорожнього покриття на вулиці Виговського (від вул. Городоцької до вул. Головатого). Наразі підрядник знімає старе покриття, яке замінить новим асфальтом. Рух на цій вулиці перекривати не будуть – роботи виконуватимуть смугами.

Джерело: Zik


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!