Початок квітня у Львові: мокрий сніг і грози

2496 0
Завтра, 1 квітня, очікуються пориви західного вітру 17-22 м/с, шквал 25 м/с, гроза. Про це повідомили у прес-службі Львівської мерії із посиланням на Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Температура повітря вночі становитиме від 1º морозу до 1º тепла, вдень 5-7º тепла.
 
2 квітня очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі невеликий мокрий сніг, вдень мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер західний 9-14 м/с, пориви 17-22 м/с. Температура повітря вночі 1-6º морозу, вдень 2-7º тепла.
 
3 квітня також буде хмарна погода з проясненнями. Вночі місцями невеликий дощ, вдень по всій території мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер західний 9-14 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 1-6º морозу, вдень 2-7º тепла.
 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!