Поліція не зафіксувала правопорушень під час сьогоднішньої акції у центрі Львова

2354 0
Спершу учасники акції кинули димові шашки на площі Ринок, а потім пікетували ТРК «Люкс».
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Поліція не зафіксувала жодних правопорушень під час сьогоднішньої акції у Львові, учасники якої кидали димові шашки на площі Ринок та пікетували ТРК «Люкс». Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця Головного управління національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська.

За її словами, жодних порушень громадського порядку не було зафіксовано. Також станом на 14:00 із зверненнями до поліції ніхто не звертався.

«Учасники акції попереджали про використання піротехніки. Загалом міська рада отримує заявки на проведення подібних акцій у місті, погоджує їх і тільки потім повідомляє поліцію», – каже Світлана Добровольська.

Учасники акції йшли маршрутом від проспекту Шевченка вулицями Коперника, Костюшка, площами Генерала Григоренка та Ринок, вулицею Винниченка до площі Галицької. Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv розповів речник патрульної поліції Львова Мар’ян Шпитак, активісти одразу повідомляли, що саме площа Галицька, де і розташований офіс ТРК «Люкс», є кінцевою точкою маршруту.

Читайте також: У Львові кинули димову шашку на площі Ринок та пікетували ТРК «Люкс». Фото, відео. Доповнено

Він також додав, що учасників акції було від 300 до 400 осіб, а охорону правопорядку здійснювало декілька екіпажів патрульної поліції.

Нагадаємо, сьогодні учасники ГО «Розвиток громади», «УСУ АТО», «Обласна спілка соціального захисту учасників АТО і сімей загиблих», політичної партії «Національний корпус» та інші провели у Львові мирну акцію. Спершу вони кидали димові шашки на площі Ринок, а пізніше пікетували офіс ТРК «Люкс».

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!