Поліція вже зафіксувала два порушення виборчого законодавства у Львові

2510 0
За цими інцидентами поліцейські проводять перевірки.
Фото: Христина Процак / Facebook

Фото: Христина Процак / Facebook

У Журналі єдиного обліку правоохоронці зареєстрували два порушення виборчого законодавства у Львові. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Читайте також: Очікування та реальність. Кого обиратимуть українці у неділю

Обидва повідомлення надійшли у Франківський відділ поліції сьогодні, 31 березня. 11.28 львів’янин повідомив, що поблизу однієї з виборчих дільниць невідомий чоловік «представляється журналістом та цікавиться у громадян за кого вони проголосували».

Об 11.35 до поліції звернулась львів’янка, яка заявила, що під час голосування «виявила, у списках виборців навпроти свого прізвища чужий підпис».

Читайте також: Все про вибори президента у Львові та області. Оновлюється

За цими інцидентами поліцейські проводять перевірки. Додамо, що скаржитись на порушення виборчого законодавства можна у поліцію за номером 102, Комітет виборців Львівщини та у рух «Чесно».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!