Понад 700 львів’ян хочуть тестувати онлайн-портал міста

1890 0
15 червня Львівська міська рада презентувала інтернет-портал «Особистий кабінет мешканця», який надаватиме онлайн-доступ до адміністративних послуг та електронних сервісів. Нині серед львів’ян виявилося чимало охочих допомогти у тестуванні цієї розробки.
фото: www.varianty.net, rdob-blog.ucoz.ua, ukrface.net

фото: www.varianty.net, rdob-blog.ucoz.ua, ukrface.net

Львів – перше місто в Україні, яке відкриває мешканцям шлях до електронних послуг. Від 15 червня львів’яни мають змогу зареєструватися для тестування пробної версії онлайн-порталу «Особистий кабінет мешканця».

Ініціаторам проекту важливо отримати зворотній зв’язок: критику, зауваження, пропозиції, аби в майбутньому втілити це все в оновлений ресурс, який стане загальнодоступним протягом липня.

Читайте також: У Львові з'явився онлайн-кабінет для мешканців: як це працює

Тимофій Александронець, начальник міського управління міжвідомчої координації Львівської міської ради, написав на своїй facebook-сторінці, що на тестування порталу вже зареєструвалось близько 700 осіб, а одній людині навіть вдалося отримати першу довідку про несудимість, замовлену в режимі онлайн.

Львів’ян запрошують долучитися до використання порталу в бета-режимі, зареєструвавшись за посиланням.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!