Політична реклама

Поремонтувати гостроаварійні дороги у Львові обіцяють до Великодня

1313 0
До Великодня у Львові обіцяють провести ремонтні роботи з ліквідації гостро аварійних ям на дорогах.

Дороги, де проведено капітальний ремонт, сьогодні у непоганому стані, - інформує прес-служба міськради з посиланням на першого заступника міського голови Львова Олега Синютку. За його словами, всі вже забули якою була вул Кульпарківська три роки тому, коли з чотирьох полос можна було проїхати тільки по одній, чи якою була вул Городоцька біля цирку.

До початку ремонтних робіт хотіли приступити ще у березні. Але погода не дозволила. Впродовж довгого періоду  ями засипали щебенем та гравієм, бо в таку погоду не можна використовувати асфальтобетонну суміш. Усі розуміли, що це не надовго, але хоч якось намагалися допомагати водіям, щоб вони не розбивали машини.

Протягом останніх двох днів ліквідовували гостро аварійні ями. З понеділка обіцяють розпочати ремонт доріг з найбільших ділянок – це вул Наукова-Стрийська, вул Тролейбусна, перехрестя вул Зелена-Пасічна, Дж.Вашингтона. Найбільший біль міста Львова сьогодні – це Сихів, вул Стуса.

До Великодня планують завершити повністю ліквідацію гостроаварійних ям. Чи вдасться це зробити у повному обсязі, залежить від погоди.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!