Президент закликав Львівську область терміново надати перелік доріг для будівництва й ремонту

36402 2
Також очільники областей повинні проводити моніторинг тендерів на виконання робіт, аби не було зловживань.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Президент України Володимир Зеленський закликав три області, у тому числі й Львівську, терміново надати перелік будівництва та ремонту доріг у межах старту проєкту «Велике будівництво». Про це йдеться на сайті президента.

Під час заходу «Зшити Україну: безпека, будівництво, фінансування» глава держави повідомив, що наразі це зробили лише 15 регіонів, ще сім – опрацьовують. Водночас Львівська, Закарпатська та Сумська області, які не передали свої плани, терміново повинні це зробити.

Читайте також: Естакади та шумовідбивні екрани. Якою буде північна об’їзна Львова

«Я розумію, що є причини – щойно змінився голова обласної державної адміністрації у Львові, поки немає призначення голів ОДА у Сумській та Закарпатській областях... Я це розумію, але дуже прошу терміново це зробити», – йдеться в повідомленні.

Перший заступник керівника Офісу Президента Сергій Трофімов зауважив, що голови облдержадміністрацій мають розуміти особисту відповідальність за терміни та якість будівництва доріг, а також за цільове використання коштів. Також очільники областей повинні проводити моніторинг тендерів на виконання робіт для уникнення зловживань.

Читайте також: На західній об’їзній Львова облаштували транспортне кільце. Фото

За його словами, договори на ремонти доріг мають містити чіткі гарантійні терміни та відповідальність виконавця робіт за усунення будь-яких дефектів упродовж цих термінів. Крім того, мають бути прописані санкції за недотримання графіку виконання.



Читайте також:
12 Лютого, 2020 20:04
Жанна Я,надіюся,що всеж таки ,доро[***] кусок дороги,,яку розпочали два роки назад через Славське на Опорець,яку нам обіцяли коли будували тунель на Бескіді, дорогу нашу грунтову знищили важкою технікою ,будуючи тунель , тож будь ласка ті 11 км добудуйте!!!.Як не ми ,то хоч діти,вам подякують.
12 Лютого, 2020 12:58
Марян Робити це одне, а якісно зробити це друге. Головне щоб гроші не були по трачені надаром
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!