Політична реклама

Процедуру перетину кордону для туристів планують спростити

1216 0
В автомобільних пунктах пропуску через кордон України Міністерство доходів і зборів України планує організовує реверсні смуги руху.

У першу чергу  такі новації будуть реалізовані у пунктах пропуску із сучасною інфраструктурою, які були реконструйовані в рамках підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату з футболу ЄВРО-2012, - інформує прес-служба міністерства.

Таке нововведення повинно спростити організованим групам туристів процедуру та час перетину кордону. Перш за все це стосується туристів, що будуть їхати автобусами. По таких смугах можливий рух і на в’їзд, і на виїзд залежно від потреби. Автобусу з туристами не доведеться вичікувати у черзі на кордоні.

Для ефективної роботи митники пропонують туроператорам та перевізникам завчасно надавати інформацію про заплановані маршрути та поїздки  організованих туристичних груп або офіційних делегацій.

Транспортні засоби, на яких туристи перетинатимуть кордон  проходитимуть митні процедури у першу чергу.

Крім цього, в період сезонного масового туризму кількість інспекторів у пунктах пропуску буде збільшена, а також будуть організовані виносні робочі місця для митників прямо на смугах руху.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!