Політична реклама

Протягом року у Львові ремонтували дороги та облаштовували тротуари

1401 0
У 2013 році у Львові відремонтували 31,125 тис. м. кв. тротуарів.

Серед найбільших об’єктів – вул.Патона, 9-31, вул.Городоцька від вул. Кульпарківської до вул.Народної, вул.Замарстинівська, вул.Торф’яна, вул.Мазепи біля школи №30, вул.Хімічна біля школи №22, вул.Зелена від вул.Кримської до вул.Липова Алея, вул.Самчука від польського консульства до комерційної академії, вул.К.Левицького від вул.Франка до вул.Палія, інформують у прес-службі Львівської міської ради.

До ремонту хідників долучались і підприємці. До прикладу, тротуари на вул. Стрийській (біля підземного переходу), вул.Кавалерідзе, вул.Дністерській.

Щодо ремонту доріг, то за кошти міста відремонтували вул.Січових Стрільців, Горбачевського, Виговського, Пекарську, збудували важливу транспортну розв’язку біля церкви Анни, відремонтували частину вул.Шевченка. У співпраці з ЄБРР - вул.Городоцьку на ділянці від церкви Анни до Магнусу, вул.Бандери-вул.Коперника на ділянці від вул.Чупринки до повороту трамвайної колії (музей «Русалка Дністрова») та розв’язку вул.Вербицького-Чупринки-Бандери.

Тривають роботи на вул.Б.Хмельницького на ділянці від пл.Осмомисла до вул.Мулярської та на вул.Замарстинівській на ділянці від вул. Мулярської до вул.Гайдамацької. Довжина усіх вулиць, які ремонтують у співпраці з ЄБРР, складає близько 3 км.

Крім того, проклали у місті й нові велодоріжки. Загалом у 2013-му довжина львівських велодоріжок подвоїлась: станом на кінець року у місті понад 30 км велосипедних шляхів. Цього року були збудовані велодоріжки на вул. Липинського, Стрийській-Науковій, Січових Стрільців. Також їх передбачили під час реконструкції доріг у співпраці з ЄБРР – на вул. Коперника та Городоцькій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!