Як вийти на міжнародний ринок. Львівські підприємці розкажуть свої історії успіху

1848 0
У Львові пройде бізнес-сніданок, під час якого успішні львівські компанії розкажуть, як вийти на світовий ринок.
фото: wiki.pp.uа

фото: wiki.pp.uа

Завтра, 26 листопада, у Львові проведуть бізнес-сніданок BreakWest «Світові інновації та бізнес Галичини – експертна оцінка ситуації. Організатор заходу – компанія «Ейч. Ді. Партнерз».

Гості заходу – успішні бізнесмени – розкажуть про власний досвід створення конкурентного підприємства і виходу на міжнародний ринок. Серед учасників – сімейна виробнича компанія, що продає продукцію, виготовлену у Львові, у двадцяти країнах світу та ІТ-компанія зі штаб-квартирою у Львові, яка створює програмне забезпечення для світових автокомпаній.. Також про свою роботу розкаже представник банку, який допомагає українським компаніям вийти на міжнародний ринок. 

Спікерами сніданку будуть Ґжеґож Шатковскі – голова правління ПАТ «Кредобанк», Олена Вовк – ПрАТ «Компанія Ензим», Віталій Седлер – CEO/Co-Founder у Intellias.

Tvoemisto.tv транслюватиме захід онлайн і пропонує переглянути його на сайті та на Facebook-сторінці видання. Трансляція розпочнеться орієнтовно о 10:00.

Більше інформації про попередні бізнес-сніданки дивіться за посиланням.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!