путін робить ставку на затяжну війну високої інтенсивності, а не на реальні переговори, – ISW

903 0
Аналітики зазначають, що диктатор виявляє «явну незацікавленість» у будь-яких поступках чи переговорах.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Російський диктатор володимир путін робить ставку на затяжну війну високої інтенсивності проти України і не має наміру йти на переговори. 

Джерело: Інститут вивчення війни, Ліга.нет

Аналітики зазначають, що він ставить на затяжну війну із застосуванням звичайних озброєнь  інформаційні умови для можливого виходу з Херсона, підготовка до підриву греблі у Новій Каховці та мобілізація свідчать про те, що диктатор не збирається шукати вихід із війни.

Читайте також: Через дрони-камікадзе повітряні тривоги можуть тривати довше

Путін створює умови для підвищення боєздатності росії взимку і 2023 року  інститут згадує укази про посилення координації центральної влади рф та регіонів, надання коштів на підтримку армії та кроки для переведення Росії на військові рейки.  Диктатор продовжує демонструвати готовність до посилення внутрішнього невдоволення в рф, щоб досягти своїх цілей військовим шляхом. Таким чином, він виявляє «явну незацікавленість» у будь-яких поступках чи переговорах.

Нагадаємо, за інформацією Генштабу, місто Херсон залишила значна частина населення. Російські окупанти, що залишилися у місті, переодягаються у цивільний одяг та заселяються у залишені помешкання. Ворог готує Херсон до вуличних боїв.

Ольга Коваль

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми – про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!