Рада відхилила три постанови про скасування закону щодо грального бізнесу

1240 0
Після відхилення постанов голова парламенту може підписати закон про гральний бізнес і передати його на підпис президенту.
Фото: Kay / Unsplash

Фото: Kay / Unsplash

Верховна Рада відхилила всі три проєкти постанов про скасування рішення щодо ухвалення закону «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор».

Під час позачергового засідання Ради сьогодні, 21 липня, жоден із трьох проєктів постанов депутати не підтримали необхідною кількістю голосів.

Читайте також: Гральні заклади у Львові заборонили розміщувати поруч зі школами та медустановами

Відповідно до статті 48 регламенту, без розгляду проєктів постанов стосовно скасування рішень щодо ухвалення законів спікер не може підписати відповідні закони та передати їх на підпис главі держави. Тому тепер, після відхилення постанов, голова парламенту Дмитро Разумков може підписати закон про гральний бізнес і передати його на підпис президенту Володимиру Зеленському.

Нагадаємо, 14 липня Верховна Рада підтримала у другому читанні законопроєкт про легалізацію грального бізнесу. Документ передбачає кримінальну відповідальність за організацію азартних ігор без ліцензії. Також законопроєкт дозволяє розташовувати зали з ігровими автоматами тільки в готелях, які мають п'ять зірок.

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!