Реформа ДАІ: висока зарплата і усміхнені поліцейські

3935 0
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів деталі реформування Державної автомобільної інспекції в Україні. Як виглядатиме поліцейська патрульна служба України і в чому її особливість?
Фото: from-ua.com

Фото: from-ua.com

«Скоро в Києві не буде ДАІ. Буде нова поліцейська патрульна служба. З новими підходами, правилами, новими людьми. Сподіваюся, і з новою вашою довірою», – написав міністр у себе на Facebook.

Відтак, у столиці вже з 20 січня 2015 року стартує набір людей на навчання в нову патрульну службу Києва.

«Конкурсний відбір і тестування, три місяці жорсткого тренінгу та навчання – знову тести – і, коли, як я вважаю, відсотків 50 пройде всі випробування – отримаємо навесні нову патрульну поліцейську службу в Києві. Службу, яку, як я розраховую, буде вам служити і ви будите її поважати», – додає Аваков.

Після цього такий процес відбуватиметься в інших містах України.

«Тому я прошу подумати, хто готовий стати новим поліцейським патрульним. Дорога відкрита для всіх: і військовим і міліціонерам, і студентам і дипломованим фахівцям – головне принципове і доброзичливе налаштування на нову якість. Проходьте тести і навчання, приймайте нові правила і зміну пріоритетів, посміхайтеся, приймайте високу зарплату нарівні з відповідальністю – і ви будете поліцейським патрульним», – пояснює міністр МВС.

Читайте також: Реформа МВС: нагрудні знаки і новий формат ДАІ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!