Ремонтують парк «700-річчя Львова». Що вже зробили

3220 0
Уже облаштованими є дві алеї, зокрема центральна.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Ще влітку, 14 серпня, почалися ремонтні роботи в парку «700-річчя Львова», проект реконструкції якого був переможцем минулорічного «Громадського бюджету», інформує прес-служба ЛМР.

На облаштування доріжок парку цьогоріч використають 2 567 900 грн. На сьогодні виконаними є 30% робіт. Уже облаштованими є дві алеї, зокрема центральна. Нові доріжки з’єднають парк з церквою Йосафата на вулиці Замарстинівській. Завершення ремонту заплановане на грудень.

«Ми задоволені роботою наших працівників, тому що темпи досить немалі, прокладено вже близько 1,5 тис. кв.м. доріжок. Прокладаємо всюди футляри під електричну мережу, яка передбачає пізніше заміну електроопор. Також передбачається облаштування дитячих майданчиків, але я думаю, що це все буде на наступний рік», – зазначає представник підрядної організації ТзОВ НВО «Облсількомунгосп» Тарас Цюра.

«На доріжках розкладена тактильна плитка, тому ми намагаємося залучити в цей парк незрячих людей, щоб вони приходили самі. Ці мешканці брали участь у виборі плитки», – додає ініціаторка проекту Світлана Гурняк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!