Росіяни вдарили по Одещині, знову атакували міст. Серед постраждалих – дитина

2416 0
Постраждали троє людей.
Фото: Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України

Фото: Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України

Російські військові знову завдали ракетного удару по Одещині. У результаті пошкоджена база відпочинку, постраждали двоє доромлих та важко пораненою є маленька дитина. Також ворог знову атакував міст через Дністровський лиман. Про це повідомили в Оперативному командуванні «Південь».

Окупанти випустили ракети з літаків стратегічної авіації по туристичному об’єкту, зруйновані будівлі та виникла пожежа. На місці працюють рятувальники і слідчо-оперативна група.

Читайте також: Чотири ворожі ракети влучили у військовий об‘єкт на Яворівщині

«Ворог продовжує атакувати пошкоджений і непрацюючий міст через Дністровський лиман. Але влучає у мирних мешканців. Попередньо, постраждалі 2 дорослих і важко поранена маленька дитина. Решта інформації уточнюється», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що росіяни завдали нового ракетного удару по Львівщині. Зокрема, йдеться про об’єкт військової інфраструктури, що за 15 км від польського кордону. Його зруйнували вщент, постраждалих чи загиблих унаслідок удару немає.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!