Російська армія втратила контроль над трьома населеними пунктами на Херсонщині

2524 0
Ворог продовжує терор цивільного населення на тимчасово зайнятих територіях Херсонської області.

У результаті наступальних дій Збройних Сил України російські війська втратили контроль над населеними пунктами Добрянка, Нововознесенське і Трудолюбівка у Херсонській області. Тривають бої у районі населеного пункту Олександрівка. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Ворог продовжує терор цивільного населення на тимчасово зайнятих територіях Херсонської області, а основні зусилля зосереджує на підготовці до наступальної операції. Її мета – установити повний контроль над територією Донецької і Луганської областей.

Читайте також: Захисники знищили крилаті ракети ворога, що прямували з Білорусі на західні області

Одночасно ворог намагається покращити тактичне положення на Південнобузькому напрямку. У Генштабі ЗСУ не виключають використання території самопроголошеної придністровсько-молдавської республіки для підтримки наступальної операції на зазначеному напрямку. На аеродромі Тирасполь здійснюється підготовка для прийому літаків.

Нагадаємо, що Росія не полишає спроб залучення до бойових дій проти України найманців з інших країн, щоб поповнити свої втрати. Водночас використання найманців суттєвого впливу на хід бойових дій не матиме, з огляду на їх малу чисельність.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!