Політична реклама

Скільки коштуватиме львів'янину відремонтувати поштову скриньку

4321 0
Для того, щоб у вашому будинку відремонтували або поставили нову поштову скриньку, потрібно прийти у своє поштове відділення і написати заяву-прохання.

Про це розповів заступник директора Львівської дирекції УДППЗ “Укрпошта” з питань продажу Сергій Юзвак, повідомляє Львівська пошта.

Послуга платна залежно від виду робіт і типу замка, який встановлюють. Упродовж двох-трьох днів працівник відділення прийде за вказаною адресою і замінить поштову скриньку чи полагодить замок до неї. 

За словами менеджера майстерні з ремонту поштових скриньок Олександра, самотужки ефективно відремонтувати поштову скриньку важко – бракує вмінь і необхідних замків.

«Наш майстер може відремонтувати саму скриньку, а також замінити замок до неї на ваш вибір. Загалом такі замки бувають двох видів – плоскі та округлої форми. Маємо різні: і німецькі, і польські, і вітчизняні. Жодних письмових дозволів на ремонт чи заміну замка від ЖЕКу не знадобиться, хіба що треба замінити цілий блок. У такому випадку потрібна згода ваших сусідів по під’їзду», - розповів менеджер майстерні.

Час приходу майстра обирає сам мешканець квартири під час реєстрації замовлення по телефону. Коштують його послуги разом із замком 60 гривень. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!