Сьогодні Кузьмі Скрябіну було б 49. Чотири актуальні тези музиканта. Відео

3341 0
Сьогодні, 17 серпня, Андрію Кузьменку виповнилося б 49 років. Пропонуємо вам відео з бізнес-сніданку «BreakWest», під час якого Андрій поділився своїми міркуваннями про Україну, її злободенні проблеми та майбутнє.
ФОТО: YOUTUBE.COM

ФОТО: YOUTUBE.COM

«Я не уявляю майбутнє країни через 5 років з таким ставленням до дітей. Зараз виховується дуже багато незадіяних дітей і ця кількість збільшується в геометричній прогресії».

«Ми не контролюємо тих депутатів, яких ми обрали. Вони неконтрольовані. Я за кардинальні методи, за те, щоб їх садили в смітники... Бо люди, які пишуть закони для нас, а самі не несуть відповідальності… На концертах говорю багато радикальних речей, але я їм не страшний. Я для них не загроза. І люди для них не загроза».

Читайте також: Львів’ян запрошують на концерт до дня народження Кузьми

«Паралель між Польщею і Україною: у них завжди був костел і ніколи до кінця не було совка, а була єдина мова. Це стержень, якого ніколи не було в нас. У них завжди було всього більше, ніж у нас. Тому прикордонна Україна завжди була більше розвинена, тут мали більший доступ до інформації».

«Згадую події 2004 року. Проявляється прислів’я: чого бідний, бо негідний, а негідний, бо бідний. Ти йдеш туди, думаєш, що заробиш бабок, а по факту — кинули: і бабок не заробив, і заробив півкраїни ворогів. На все життя – вони не перебудуються, їх піснями не вилікуєш. Комусь поясниш, а комусь неможливо пояснити, а я і не буду пробувати. Та, я хотів заробити і тішився, що нам дали можливість заробити. А коли ото влупило, то я тішився, що мав такий досвід, бо якби так не сталося, я б пхався туди і пхався».

Поний відеозапис розмови з Андрієм Кузьменком дивіться на YouTube-каналі «Твого Міста».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!