Сьогодні Львів прощається із громадською діячкою Вірою Лясковською

3417 0
Сьогодні, 20 червня, о 10:00 годині відбудеться парастас та чин похорону в капличці на вулиці Пекарській. Поховають Віру Лясковську на Личаківському кладовищі.
фото: vgolos.com.ua

фото: vgolos.com.ua

Зазначимо у п’ятницю,17 червня, відійшла у вічність депутат Львівської міської ради попередніх скликань Віра Лясковська.

Нагадаємо, Лясковська Віра Дмитрівна народилася 17 грудня 1938р. у с. Добра Манджівського р-ну Черкаської області. Українка.  У 1967р. закінчила Львівський політехнічний інститут, за фахом інженер-будівельник  Трудову діяльність Віра Лясковська розпочала у 1958 році, працювала бригадиром 1-ї будівельної дільниці «Шлях будтресту». Далі працювала майстром, виконробом на виробництві, інженером, старшим інженером, керівником групи, головним інженером проекту у проектних інститутах до 1969 року.  З 1969-го по 1988 рік Віра Лясковська працювала начальником СПКБ Львівського політехнічного інституту.  У 1988-1990 роках пані Віра очолювала Львівський обласний комітет по охороні праці.  Протягом 1992 – 1993 років працювала заступником голови Львівського облвиконкому.  З 1993р. Віра Лясковська була проректором Львівського державного інститут фізичної культури.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!