Сьогодні у двох районах Львова не буде води. Перелік вулиць

2080 0
Сьогодні, 24 листопада, на вулиці Героїв УПА, 29, виконуватимуть роботи по підключенню новозбудованої ділянки водопроводу. Частина Франківського та Галицького району залишиться без водопостачання, – повідомляють у прес-службі ЛМР.
Фото: nastol.com.ua

Фото: nastol.com.ua

24 листопада з 10:00 до 18:00 год. припинять подачу води в Франківський район міста, обмежений вулицями: Кульпарківська – Героїв УПА – Бандери (непарна сторона) – Чупринки – Мельника – Коновальця – Сахарова, і Галицький район міста обмежений вулицями: Вітовського – Воровського – Снопківська – Кубійовича – Тютюнників та прилеглі до них вулиці.

У зв’язку з роботами, до 16:00 год. 25 листопада обмежать рух транспорту на вулиці Героїв УПА, 29.

ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!