Політична реклама

Сьогодні у Львові запрацює давильня винограду

1438 0
Сьогодні, 18 жовтня, на відкритті ІV Cвята Cиру і Вина на площі перед Палацом мистецтв вже вдруге запрацює Велика давильня винограду.

Організатори Свята запросять відомих львів’ян почавити тонну винограду ногами, щоб знову наступного року виготовити з нього фестивальне вино, інформує прес-служба Львівської міськради.

Саме завдяки такій давній традиції наше фестивальне вино стає чистим, натуральним і майже магічним, і машина ніколи не зможе повторити це, - розповів Андрій Сидор, директор Свята Сиру і Вина

Таким чином, на минулорічному Святі Сиру і Вина було започатковано нову історію виноробства у Львові. Насолодитись фестивальним вином урожаю 2012 року можна буде вже цих вихідних. Організаторам вдалось виготовити 1000 пляшок фестивального вина.

Також цього дня на гостей Свята чекають музичні виступи, фестивальне караоке, презентація колекції одягу та аксесуарів з винних корків, кінопоказ до келиху вина та різноманітні майстер-класи гончарства, миловаріння, декорування та інші.

Нагадаємо, Свято Сиру і Вина триватиме до 20 жовтня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!