Військові капелани освятять і передадуть бійцям 2 тонни фруктів, які зібрали львів’яни

941 0
Фрукти для захисників збирали небайдужі добродії та парафіяни.
ФОТО: CHUDODIEVO.COM

ФОТО: CHUDODIEVO.COM

Сьогодні, 19 серпня, у свято Переображення Господнього, військові капелани освятять та передадуть захисникам України понад 2 тонни фруктів. Про це зазначив настоятель отець у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла Тарас Михальчук.

Фрукти для захисників збирали небайдужі добродії та парафіяни.

Читайте також: Сьогодні християни святкують Яблучний спас. 7 фактів про свято

«Фруктовий кошик Захисникам України. Дякуємо щиро парафіянам Гарнізонного храму та усім добродіям за допомогу! Цьогоріч завдяки Вам, уже за доброю традицією, на свято Переображення Господнього, військові капелани освятять та передадуть Захисникам України понад 2 тони фруктів. Тримаймо у молитві українських воїнів», – каже він.

Нагадаємо, що у Львові працює чимало волонтерів, волонтерських організацій та благодійних фондів, які через повномасштабне вторгнення росії на територію України, бойові дії, поранення військових та цивільних почали збирати найнеобхідніше. Тvoemisto.tv пропонує перелік ініціатив, до яких кожен може долучитися.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!