Політична реклама

Сьогодні зранку у Львові не їздили трамваї та тролейбуси

1660 0
Водії трамваїв і тролейбусів у Львові сьогодні, 2 жовтня, оголосили страйк, не виїхавши на маршрути, як звичайно, о 6.00.

Відтак львів’яни, які користуються електротранспортом, не змогли вчасно доїхати на роботу та навчання, адже автобуси та маршрутки були переповнені.

Страйк оголошено через заборгованість з виплати заробітної плати, інформує Zaxid.net.

Керівництво Львівелектротрансe пояснює заборгованість тим, що не надійшла державна субвенція.

У зв’язку з тим, що з державного бюджету не відшкодовано субвенцію на суму майже 4,5 млн грн, працівники ЛКП Львівелектротрансу не отримали в повному обсязі заробітну плату.

Люди не можуть працювати без зарплати, тому сьогодні водії зробили попереджувальну акцію протесту – зранку жоден трамвай не вийшов на лінію. Вже з 9.00 трамваї поїдуть, – зазначив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимир Олійник.

Як повідомили читачі Твоє місто, на вул. Пасічній, кінцевій трамваю №2, о 9.30 ще не було жодного вагону. Люди, як і щоранку, чекали на трамвайній зупинці, а потім сідали на маршрутки, або ж ішли пішки в напрямку центру.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!