Спека до +29 та грози. Прогноз погоди у Львові на тиждень

5143 0
Упродовж тижня у Львові дощитиме, однак протримається спекотна погода.
Фото: Ганна Аргірова

Фото: Ганна Аргірова

Сьогодні, 11 червня, у Львові очікують спекотну погоду до +25 градусів тепла. Сноптики попереджають про шквалисті пориви вітру 15-24 м/с. Упродовж дня очікують грозу та надзвичайну пожежну небезпеку, інформує сайт sinoptik.ua.

Завтра, 12 червня, вночі та у другій половині дня очікують дощ, вранці можлива ясна погода. Температура повітря становитиме +22/+29 градусів тепла.

У середу, 13 червня, можливий дрібний дощ, який триватиме до пізнього вечора. Температура повітря становитиме від +19 до +23 градусів тепла. 

У четвер, 14 червня, вночі прогнозують грозу, яка вдень перейде у невеликий дощ. Синоптики передбачають температуру повітря до +24 градусів. 

У п’ятницю, 15 червня, буде хмарно, вдень можливий невеликий дощ. Температура повітря опуститься до +22 градусів.

Читайте також: 7 речей про Львів. Найважливіше за тиждень

У суботу, 16 червня, максимальна температура повітря становитиме +27 градусів. Вдень буде хмарно, втім без опадів.

У неділю, 17 червня, протримається тепла погода до +27 градусів. Вранці буде ясно, а нпдвечір можлива невелика хмарність.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!