Політична реклама

Список лабораторій Львова, які надсилають результати аналізів на е-mail

7820 0
Якщо Ви зробили або плануєте зробити медичний аналіз у приватних лабораторіях Львова, «Твоє місто» радить Вам скористатись послугою, яка дозволить Вам не витрачати час та зайвий раз не іти в медустанову за результатами аналізів.

Як з`ясували журналісти медіа-порталу, результати аналізів через Інтернет можна дізнатись майже в усіх приватних лабораторіях Львова.

Деякі установи надсилають результати аналізів на електронні скриньки пацієнтів, які ті залишають безпосередньо у клініці, а деякі публікують на своїх сайтах, гарантуючи конфіденційність: побачити інформацію можна лише ввівши на сайті унікальний код із квитанції.

«Твоє місто» публікує список медичних закладів, у яких результати аналізів можна дізнатись через Інтернет:

Приватна клініка «Венера»;

Лабораторія "Синево Україна";

Медичний центр «Біокурс» ;

Медичний центр «Венера»;

Лабораторія  «Унілаб»; 

Медична лабораторія "Діла";

Лабораторний центр " Me Dis";

Медичний центр «Біомед»;

Науково-медичний центр Святої Параскеви;

Медичний центр «Простір»;

Лабораторно-діагностичний центр «Євролаб»;

Медичний центр «Крапля роси»;

Лабораторно-діагностичний центр «Меділайн».

Якщо Вам відомо про інші лабораторії, які пропонують своїм клієнтам таку послугу, просимо писати це у коментарях. Ми перевіримо інформацію та додамо її до списку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!