Суд закрив справу проти директора «Львівавтодору» через помилку

3210 0
Протокол про вчинення корупційного правопорушення Олегом Березою склав оперуповноважений департаменту захисту економіки Нацполіції. Проте такий протокол можуть складати лише працівники Нацагентства з питань запобігання корупції.
фото: varianty.lviv.uа

фото: varianty.lviv.uа

Личаківський районний суд відмовився розглядати справу проти директора «Львівавтодору» Олега Берези, який здав в оренду власному підприємству свій автомобіль. Неправильно оформлений протокол про порушення суд визнав недопустимим доказом. Про це повідомляє Zaxid.net.

«Зважаючи на вищенаведене, Олег Береза не підлягає адміністративній відповідальності у зв'язку з допущенням порушень, тому провадження у справі слід закрити», – йдеться в постанові від 9 червня. Правоохоронці можуть її оскаржити в апеляційній інстанції до 19 червня.

Нагадаємо, комунальне підприємство «Львівавтодор» орендує для свого директора Олега Берези джип KIA Mohave за шість тисяч гривень на місяць. Договір оренди знайшовся в системі публічних закупівель ProZorro. Джип здає в оренду… сам Олег Береза. Від імені підприємства підпис під договором поставив заступник директора Євген Калитич. Окрім орендної плати, «Львівавтодор» зобов’язується заправляти, обслуговувати і ремонтувати машину свого шефа бюджетним коштом. Tvoemisto.tv знайшло відповіді на запитання, що виникають у пересічного громадянина до цієї історії. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!