SVOЇ у Львові. Фоторепортаж із фестивалю

2423 0
Сьогодні, 15 травня, у Львові відбувся перший фестиваль нової української музики #SVOЇ. На сцені зібрались молоді гурти, які намагаються створювати якісну музику європейського рівня. За задумом організаторів, Фестиваль нової української музики #SVOЇ відбуватиметься щонайменше чотири рази на рік та у перспективі пошириться і на інші міста України.

Головна мета фестивалю #SVOЇ – відкриття нових яскравих імен на українській сцені. Жанрових обмежень на #SVOЇ-й сцені не буде. Учасниками музичного марафону будуть групи та виконавці у найрізноманітніших жанрах: від року, поп-року та інді – до джазу, етно, електроніки й інших стилів. Головні критерії отримання перепустки у спільноту #SVOЇ-х – новий, цікавий та якісний музичний продукт та українська «прописка». Фестиваль #SVOЇ буде унікальним майданчиком, який надасть молодим артистам можливість познайомитись вживу зі своїми прихильниками та завоювувати симпатії нових.

На першому фестивалі #SVOЇ 15 травня на сцені «Picasso» зібрались близько десяти гуртів та виконавців, зокрема:

Вагоновожатые – новий потужний проект, що народився з співпраці Антона Слепакова, Валентина Панюти і Станіслава Іващенко

.

 Lika Bugaeva – інді-рок гурт, створений учасницею вокального шоу «Голос країни» з команди Діани Арбеніної.

Panivalkova – чуттєве жіноче тріо з укулеле, перкусією та назвою, яку вигадав  Фреді Меркьюрі.

5 Vymir – гурт, творчість якого свого часу відзначив гуру української сцени Святослав Вакарчук.

Фото: Андрій Поліковський

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!