Синоптики попереджають про сильні пориви вітру у Львові

2981 0
Вітряна погода зберігатиметься 10 та 11 березня.
ілюстративне фото: УНІАН

ілюстративне фото: УНІАН

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що на території Львова та області 10-11 березня очікуються пориви західного вітру 17-22 м/с, місцями грози. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

У першій половині дня 10 березня може бути сильний вітер з поривами 25-30 м/с, тож мешканців міста просять бути обережними. Додамо, що через шквальний вітер на Західній Україні ДСНС оголосило штормове попередження.

Читайте також: Впалі дерева, зірваний дах та неробочі світлофори: наслідки негоди у Львові. Фото

Нагадаємо, що вночі через сильний вітер у Львові впало кілька дерев. Зокрема, через впалу 20-метрову тополю тимчасово не курсує тролейбус №12. Крім того, вітер пошкодив електромережі, тож по місту не працює частина світлофорів. Львів'ян, які побачать впалі дерева, пошкоджені електричні дроти чи інші наслідки негоди, просять звертатися на Гарячу лдінію міста за номером 15-80.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!