Ситуація на дорогах Львівщини: дорожники отримали 55 скарг на стан автошляхів

1592 0
Синоптики прогнозують посилення снігопаду.
Фото: Рахів News

Фото: Рахів News

Станом на ранок 26 січня дорожні служби Львівщини забезпечують проїзд автошляхами областями, але від водіїв надходять скарги на стан доріг. Так, надійшло 55 повідомлень про незадовільний стан дорожнього покриття, та відреагувати комунальні служби змогли лише на 10 з них. Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту населення ЛОДА.

Місцями дорожнє покриття вкрите снігом, температура становить 4-10 градусів морозу. На дорогах області працюють 83 людини та 53 одиниці техніки, додатково чергують ще 71 та 61 відповідно.

Читайте також: Через перевал. Нова дорога скоротить шлях між Львівщиною та Закарпаттям

Ситуація на перевалах:

  • Івашківський перевал: проїзд забезпечено, покриття – місцями мокре, температура -9°С, чергують 3 людини та 2 машини;
  • Ужоцький перевал: проїзд забезпечено, покриття – засніжене, температура: -10°С, працюють 5 людей та 3 одиниці техніки;
  • Орявський перевал: проїзд забезпечено, покриття – місцями мокре, температура: -11°С, чергують 4 людини та 3 одиниці техніки.

Читайте також: Де на трасах Львівщини водії можуть перечекати негоду. Перелік

Тим часом синоптики прогнозують місцями сильні снігопади на території Львівщини, ожеледицю на дорогах і температуру повітря 5-10 градусів морозу вночі.

У Львові також сніжитиме, на дорогах – ожеледиця, температура повітря вночі становитиме 7-9 градусів морозу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!