Київ

За день у Києві виявили майже тисячу порушень щодо прибирання вулиць від снігу

557 0
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Через сильний снігопад у Києві весь день працювала спецтехніка та комунальники. Водночас у столиці виявили 984 порушення, які стосувались несвоєчасношго прибирання снігу. Про це інформують у Київській міській державній адміністрації.

«Сьогодні ще з вдосвіта місто працює над очищенням вулиць і доріг від снігу для безпечного пересування жителів столиці. За день інспектори благоустрою внесли 910 приписів та склали 74 протоколи на керівників тих підприємств, які знехтували приписом та не виконали вимоги. Вони понесуть адміністративну відповідальність», – зазначив директор Департаменту територіального контролю міста Києва Михайло Буділов.

Нагадаємо, зранку стало відомо, що через сильний снігопад та посилення вітру у Київській області знеструмлено десятки ліній електропередач і понад тисяча підстанцій.

Тетяна Дзяма

_________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!