Ситуація на дорогах Львова: тролейбуси розвертатимуться раніше

3945 0
Біля храму святого Юра неможливо проїхати через велику кількість вірян, які прибули до храму помолитися до святині. Тролейбуси, що курсують поблизу церкви, розвертатимуться раніше.

Як і вчора, ускладнюється рух на вулицях Листопадового чину та Озаркевича. Паломники збираються біля храму з самого ранку, а дехто відстояв цілу ніч. Минулого дня черга часом досягала університету ім. Івана Франка. Тролейбуси будуть розвертатися не на кінцевій зупинці, а раніше. №2, №9, №10, №20 – біля корпусу Політехніки, №7 та №12 – на площі Кропивницького, – повідомляє радіо Львівська Хвиля, а також застерігає, що зараз на вулицях Львова ожеледиця.

Дивіться також: У Львові тисячі мирян моляться за мир

Нагадаємо, що святиня з Ватикану, Нерукотворний образ Ісуса Христа, виставлена до почитання з 30 січня до 15 лютого, з 7:00 до 23:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!